Krerët fetarë të Kosovës të parët vizitojnë kishën protestante me rastin e 200 vjetorit

Krerët e Bashkësisë Islame të Kosovës z. Naim Tërrnava me bashkëpunëtorë dhe i Kishës Katolike të Kosovës me bashkëpunëtorë si dhe priftërinjtë e kishës ortodokse serbe z. Stevo Mitrić me bashkëpunëtore sot vizituan kishën protestante ungjillore të Kosovës. Në mjediset e kishës “Bashkësia e Popullit të Zotit” u pritën nga kryetari i KPUK-së pastor Driton … Continue reading Krerët fetarë të Kosovës të parët vizitojnë kishën protestante me rastin e 200 vjetorit