U lind mё 1972 nëGjakovё! Driton Gashi shkollën fillore dhe të mesme i mbaroi në Gjakovë. Ai ushpёtua në vitin 1989! Nga viti 1994 bёhet pjesёmarrёs irregullt i shërbesave nё njё BashkësiUngjillore sepse deri nё atё kohё Gjakovës i mungonte kisha Ungjillore. Nga viti 1994 deri në vitin 2000 është përfshirë në shërbesën e adhurimit në kishë. Nga viti 2000 e tutje është përfshirë në shërbesën pastorale me normë të plotë, fillimisht duke shërbyer si bashkë pastor. Aktualisht pastor Driton Gashi është pastor i Bashkësisë FAMILJA në Gjakovë. Përmëshumë se një dekadëPastor Gashi është i përfshirë në shërbesën e mësimit nëpër seminare e konferenca të ndryshme në Kosovë, Maqedoni e Shqipëri. Në dy vitet e fundit nё ‘’Bashkësinë Familja’’ ligjëron me trajnime biblike në shkollën biblike “FJALA”. Po ashtu ka marrë pjesë në një serë trajnimesh biblike, seminare, konferenca, këshillime etj.

Driton Gashi është i martuar me Inen me të cilën kanë një fëmijë.