200 vjet traditë e kishës protestante në mesin e shqiptarëve

Më datë 24 dhe 25 tetor 2016 me drekë të përbashkët të krerëve të bashkësive fetare, akademi solemne, simpozium shkencor e ekspozitë u shënua 200 vjetori i filleve të lëvizjes protestante në mesin e shqiptarëve. Një javë para manifestimit të madh, panot në rrugët e kryeqytetit paralajmëronin për ngjarje të rëndësisë vitale. AKADEMI SOLEMNE Në … Continue reading 200 vjet traditë e kishës protestante në mesin e shqiptarëve